Rick Diemers van Fotoboeken.nl samen met producent Johan Camijn van Telstar Print Media Services.
Rick Diemers van Fotoboeken.nl samen met producent Johan Camijn van Telstar Print Media Services.

Fotoboeken.nl als beste getest op kwaliteit

Actueel 1.493 keer gelezen

Pijnacker - In de jaarlijkse fotoalbumtest van Tipsfotoalbummaken.nl is het Pijnackerse bedrijf Fotoboeken.nl als beste getest op het gebied van kwaliteit.

In de test zijn 33 aanbieders van fotoboeken vergeleken op diverse aspecten. In de categorie kwaliteit, waar het bedrijf uit Pijnacker op nummer 1 eindigde, is bijvoorbeeld gekeken naar afdrukkwaliteit, afwerking van cover en binnenkant, papier en kleuren van de foto's. "Bij de test heeft een onafhankelijk panel de fotoboeken van alle aanbieders beoordeeld. Het gezamenlijke beeld van de panelleden - die de producten onafhankelijk van elkaar hebben beoordeeld - is gebundeld. Fotoboeken.nl kwam op kwaliteit als beste uit de bus", vertelt Rick Diemers van Fotoboeken.nl enthousiast.

Tijd en aandacht
"We besteden veel tijd en energie in het continu streven naar perfectie en leveren van optimale kwaliteit & service. Ondanks dat we hier al sinds 2008 mee bezig zijn, werden we vorig jaar voor het eerst in de test van Tipsfotoalbummaken.nl meegenomen en werden toen gezien als verrassende nieuwkomer met een top 4-klassering op gebied van de kwaliteit. Dat we dit jaar op kwaliteit als beste worden getest, is natuurlijk een prachtig resultaat dat ons motiveert om door te gaan en ook in 2018 een topklassering te scoren",  aldus Rick.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant