Afbeelding

Grote drukte voor woningen Ackerswoude

Actueel 2.945 keer gelezen

ADVERTENTIE - Woensdag 22 februari was de start van de verkoop van Landrijk 4 Cottage. Het nieuwe deelplan in Ackerswoude telt 37 villa's van formaat voor mensen die stijlvol willen wonen op een centraal gelegen plek met veel groen in de omgeving.

Een kwalitatief deelplan met een rijk aanbod van bijzonder ruime woningen: sfeervolle herenhuizen, royale twee-onder-één-kapvilla's en eveneens stijlvolle, vrijstaande villa's.

Ondanks het miezerige weer en de harde wind was er een grote opkomst met veel belangstelling voor de woningen. Aan de hand van een maquette en presentatieborden zijn de bijzonderheden van dit stijlvolle en exclusieve deelplan nader toegelicht, waar nodig vragen beantwoord en de eerste inschrijfformulieren direct al in ontvangst genomen.

Kijk voor meer informatie betreft het brede aanbod van Landrijk 4 Cottage op www.ackerswoudelandrijk.nl. Tot uiterlijk woensdag 6 maart aanstaande 12.00 uur kan het inschrijfformulier ingeleverd worden bij WVK Makelaars Nootdorp of Ruseler Makelaars Pijnacker.

Uit de krant