Afbeelding

Ouderen in Tolhek kunnen niet bij vuilcontainer

Actueel 1.374 keer gelezen

Pijnacker - Al meer dan anderhalf jaar is mevrouw Noppen uit Pijnacker aan het bellen en corresponderen met de gemeente en Avalex. Mevrouw Noppen en een aantal mede-ouderen kan niet bij de afvalcontainer aan het Boomapad komen.

De stoep is veel te hoog om met een rollator je zakje afval weg te gooien. "In april is er iemand komen kijken, maar nu een jaar jaar later is er nog niets gedaan aan het probleem. Ouderen en mensen die slecht ter been zijn moeten helemaal naar de Gantellaan lopen om afval weg te gooien." Mevrouw Noppen heeft een jaar lang elke maand een brief geschreven naar Avalex, maar tevergeefs. 

Onze redactie heeft de kwestie voorgelegd bij Avalex. Een woordvoerster meldde: "Ik heb het intern nagevraagd en wij zijn bekend met de situatie. Het betreffende gedeelte van de stoep is verzakt en dus zou het ophogen van de straat het probleem verhelpen. Daarom hebben wij bij de gemeente aangegeven dat de straat opgehoogd moet worden. Dit kan Avalex zelf niet doen." 

Uiteraard hebben wij direct contact opgenomen met de gemeente. Ons hart maakte dan ook een sprongetje toen er vandaag een mailtje binnenkwam van mevrouw Noppen. Maar helaas. "Er is nog helemaal niets gebeurd", schrijft ze ons.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant