Logo telstar-online.nl
Foto: familie Gunneman
Foto: familie Gunneman

Tien jaar lang bedrijfsnaam op rolstoelbus Luuk

  •   keer gelezen   Actueel

Nootdorp - De 5-jarige Luuk uit Nootdorp kan niet lopen en praten door een zeldzame chromosoon afwijking. Daarnaast heeft Luuk het ESES-syndroom dat houdt in dat hij tijdens zijn slaap heel vaak epileptische aanvallen krijg. "Onlangs duurde een aanval maar liefst 100 uur", vertelt zijn moeder Edith Gunneman.

Naar omstandigheden gaat het momenteel goed met Luuk. Hij gaat zelfs naar school. "Maar Luuk wordt zwaarder en groeit, dat houdt in dat hij binnenkort een grote en zware rolstoel nodig heeft", legt Edith uit. "Om hem goed van en naar school te kunnen rijden, hebben we dus een nieuwe rolstoelbus nodig. Een complete bus kost al snel zo'n 40.000 euro." Edith kan dit bedrag niet helemaal zelf betalen. Ze zoekt daarom sponsors om de aanschaf van de bus, ongeveer 25.000 euro, te bekostigen. 

Ze doet daarom een beroep op ondernemers uit Pijnacker-Nootdorp. Sponsoren kan vanaf 5000 euro. De bus wordt voor 5000 euro 10 jaar lang voorzien van een grote sticker met logo en bedrijfsnaam. "En ik rijd de hele regio door. Ik breng en haal Luuk sowieso al elke dag naar en van school. Bedrijven worden dus écht gezien", zegt ze.

Voor meer informatie en over de mogelijkheden voor sponsoring, bel gerust even met Edith. Dat kan via 06-22447246 of mail naar info@vriendenvanluuk.nl.

Image and video hosting by TinyPic

Meer berichten