Afbeelding

Holland Outlet Mall heeft behoorlijke impact lokale winkeliers

Actueel 2.718 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp/Zoetermeer - In augustus heeft ontwikkelaar Provast met de gemeente Zoetermeer gesproken over de komst van een Holland Outlet Mall op en rond het Woonhart.

Inmiddels heeft het college van de gemeente Zoetermeer op 9 november 2016 besloten om zijn raad voor te stellen verdere medewerking te geven aan deze ontwikkeling. "Deze ontwikkeling heeft een behoorlijke impact op de winkelgebieden van Pijnacker-Nootdorp", schrijft burgemeester Francisca Ravestein namens het college van Pijnacker-Nootdorp.

"Voor ons is dit aanleiding geweest om in een brief aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zoetermeer onze bedenkingen over deze ontwikkeling kenbaar te maken met het verzoek om onze inhoudelijke reactie onder de aandacht te brengen van de gemeenteraad van de gemeente Zoetermeer. De inhoud van de brief spreekt voor zich. Wij hebben deze brief overigens mede onder de aandacht gebracht bij de stakeholders in de detailhandel met de vraag om zelfstandig mede een schriftelijke reactie te richten aan de gemeenteraad van Zoetermeer", aldus de burgemeester.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant