Afbeelding

Volgende week: Smaak van Kleur!

Actueel 104 keer gelezen

ADVERTENTIE - Komt u ook naar De Smaak van Kleur, de inspiratiebeurs voor uw woning, interieur, tuin, wellness, beauty en voeding. Er worden workshops, proeverijen en inspirerende demonstraties gegeven.

In de showroom van Theo van der Helm Sanitair en Tegels, aan de Kerkweg 41A en in de mooie verwarmde tent die erbij geplaatst is, vindt u op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober van alles op het gebied van wonen, bouwen, proeven en verwennen. 

Ruim dertig ondernemers uit Pijnacker en omstreken staan voor u klaar om te laten zien waar ze goed in zijn. Omdat Verbakel Gas Service 35 jaar bestaat, vieren ze dit uitgebreid. Speciaal tijdens de Smaak van Kleur zal er via het Rad van Fortuin een leuke attentie worden uitgedeeld.  Ook wordt er op zaterdag 8 oktober een Nefit cv-ketel verloot. U kunt aan deze verloting mee doen door uw gegevens achter te laten.  Dus doe mee, kom langs en win!

Omdat de Smaak van Kleur de afgelopen jaren in de smaak is gevallen zijn zij dit jaar langer aanwezig. Vrijdag 7 oktober van 16.00 tot 21.00 uur en zaterdag 8 oktober vanaf 10.00 tot 17.00 uur! De entree is gratis. (Parkeren is mogelijk in de parkeergarage in het centrum, kom liefst zo veel mogelijk op de fiets)

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant