Foto: Martijn Mastenbroek
Foto: Martijn Mastenbroek

Mishandelde man Emmapark mogelijk slachtoffer zelfde dader

Actueel 126 keer gelezen

Pijnacker - Enkele uren voor de brute overval vannacht op een 89-jarige dame in een woonhuis aan het Emmapark, werd een 69-jarige man mishandeld in hetzelfde portiek. Mogelijk gaat het om dezelfde dader, maar zeker is dit niet.

Een woordvoerster van de politie: "Op 29 september om 00.10 uur werd in het Emmapark een 69-jarige man mishandeld door een onbekende jongen. De jongen volgde hem en gooide in het portiek van zijn woning een hard voorwerp tegen het hoofd van het slachtoffer. Hierbij liep hij een hoofdwond op."

"Het 69-jarige slachtoffer uit Pijnacker liet zijn hond uit. Onderweg kwam hij de onbekende jongen tegen. Toen hij vroeg wat hij daar deed, gaf de jongen hem geen antwoord, maar liep hij achter de 69-jarige man aan tot aan het portiek van zijn woning. Plotseling kreeg het slachtoffer bij de lift van zijn woning, een hard voorwerp tegen zijn hoofd. De jongen vluchtte weg in de richting van de Oostlaan", vetelt ze.

Een buurman, die het slachtoffer met een hoofdwond aantrof, belde onmiddellijk de politie. Agenten stelden een onderzoek in de buurt in, maar troffen de verdachte niet meer. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld aan de hoofdwond. De politie onderzoekt de zaak.

Signalement
- Donker getinte man
- 16 à 18 jaar oud
- 1.70 meter lang
- Donkere, nette kleding
- Leren of plastic jas in de kleur bruin/beige

Getuigen
Hebt u iets gezien van dit incident of heeft u iets anders te melden over dit voorval, neem dan contact op met de politie in Pijnacker via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant