Afbeelding

Zaterdag open dag Huidtherapie Kempers

Actueel 313 keer gelezen

ADVERTENTIE - Huidtherapie Kempers houdt zaterdag 1 oktober weer een open dag. Tussen 11.00 uur tot 15.00 uur zijn zowel bestaande klanten, als geïnteresseerden van harte welkom in de sfeervolle praktijk op het Emmapark 12. Al sinds jaar en dag kunnen mensen met een zieke of beschadigde huid terecht bij Hélène Kempers en haar collega's Carli Goeman en Tamara Bergen Henegouwen. 

"Ik heb enorm zin in de open dag. Volgend jaar bestaan we alweer twintig jaar. Een prachtige mijlpaal, die we zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan", aldus Hélène. Tijdens de open dag op zaterdag 1 oktober staat de beenanalyse centraal. "Door onze toenemende cosmedische behandelingen, zou je bijna vergeten dat we gespecialiseerd zijn in huid- en oedeemtherapie. Snel last van pijnlijke of vermoeide benen? Dan zou er best wat mis kunnen zijn met de doorbloeding van de benen", vertelt Hélène. Samen met Bauerfeind heeft Huidtherapie Kempers een unieke samenwerking gerealiseerd tijdens de open dag. Zo kun je gratis een Venoscan beenanalyse ondergaan: "De beenanalyse tijdens de open dag is al helemaal vol, daarom hebben we een extra dag ingelast op zaterdag 15 oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur. De analyse is geheel pijnloos en kan bijdragen aan het vroegtijdig ontdekken van beenklachten. "

Een van de sfeervolle behandelkamers van Huidtherapie Kempers.

Vaat- en ontharingslaser
Ook goed om te weten is dat de praktijk op het Emmapark beschikt over een light sheer diode ontharingslaser, die haren permanent reduceert: "Het behandelen van overbeharing in het gezicht wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Verder ontharen we oksels, benen of de bikinilijn." Sinds kort beschikt de praktijk van Hélène over een Asclepion vaatlaser. De vaatlaser verwijdert kleine bloedvaatjes, met name in het gezicht. "Daar zijn we erg trots op. We hebben al meerdere mensen succesvol behandeld de afgelopen tijd. Het werkt fantastisch." Mail of bel gerust voor een gratis intakegesprek. Dan maakt Hélène of een van haar collega's een persoonlijk behandelplan.

Like Huidtherapie Kempers trouwens op Facebook of bezoek de website www.emmapark12.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant