De mannen zaten duidelijk niet op pottenkijkers te wachten.
De mannen zaten duidelijk niet op pottenkijkers te wachten.

Politie zoekt vreemde types met ontblote bovenlichamen

Actueel 68 keer gelezen

Nootdorp - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag  op de Guldenlaan tussen Den Haag en Nootdorp gezocht naar twee verdachte figuren.

Het tweetal hield zich in het holst van de nacht op bij recreatiegebied De Reef. Toen een passant het tweetal zag ontstond er een ongemakkelijke situatie. Men had duidelijk geen zin in pottenkijkers.

De twee mannen met ontblote bovenlichamen kregen het duidelijk op hun heupen. Een van de mannen liep op de passant af. "Het is dat ik samen met een vriend was, want ik heb het idee dat ik anders finaal in elkaar was geslagen. Toen hij mijn vriend zag, koos hij het hazenpad", zegt de geschrokken passant.

Nachtelijke uren
De politie vermoedt dat de mannen inderdaad weinig goeds in de zin hadden, aangezien het tweetal ook nog eens met grote tassen op een vrijwel nieuwe scooter rondreed. Of de mannen ook daadwerkelijk staande zijn gehouden is niet bekend. Het advies luidt om in de nachtelijk uren gewoon het fietspad te nemen in bewoond gebied en te kiezen voor routes met goede straatverlichting.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant