Foto: Martijn Mastenbroek
Foto: Martijn Mastenbroek

Lidl Nootdorp bijna klaar

Actueel 288 keer gelezen

Nootdorp - Woensdag 27 juli opent Lidl een vernieuwd filiaal in Nootdorp. Vanaf die dag kunnen klanten uit Nootdorp en omstreken zeven dagen per week voor alle boodschappen 'van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs', vers afgebakken broodjes, bloemen én een groot assortiment non-food terecht bij dit verruimde en overzichtelijke Lidl-filiaal. 

Rond 8:30 uur zal Lidl Nootdorp op woensdag 27 juli haar eerste klanten verwelkomen. Tot 8:50 uur ontvangen klanten een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 9:00 uur officieel geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Bovendien is er tijdens de dag van de opening voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen. Ook de kleinste klanten worden niet vergeten. Met een kleurplatenactie maken zij kans op leuke prijzen. 

Verrassen met vers 
"Wij zijn er erg blij met ons vernieuwde filiaal hier in Nootdorp. Met het verse assortiment groente en fruit, broodjes en bloemen hopen wij alle inwoners van Nootdorp en omstreken dagelijks te verrassen", aldus filiaalmanager Richard.

Image and video hosting by TinyPic

Uit de krant