Van links naar rechts: Inge de Kroon van Telstar Uitgeverij, Elles Goedhart van Home Instead, Nynke van der Knaap van Pieter van Foreest en Janneke Bakker van de Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp.
Van links naar rechts: Inge de Kroon van Telstar Uitgeverij, Elles Goedhart van Home Instead, Nynke van der Knaap van Pieter van Foreest en Janneke Bakker van de Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp.

Veel aanmeldingen voor FLOW-beurs

Actueel 474 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - FitLevenOndersteunings-Welzijnsbeurs, afgekort FLOW. Dat is de naam van een nieuwe consumentenbeurs voor Pijnacker-Nootdorp en omgeving.

Deze beurs speelt in op de maatschappelijke ontwikkeling dat de zorg steeds decentraler wordt georganiseerd; met een grotere rol voor de lokale overheid en lokale organisaties en meer eigen verantwoordelijkheid voor mensen zelf. We blijven langer zelfstandig wonen en moeten er zelf voor zorgen dat we daar qua behuizing en eventueel zorgbehoefte klaar voor zijn.

Bij de FLOW-beurs zijn allerlei organisaties aanwezig die op dit gebied wat te bieden hebben. Het aanbod aan standhouders is zeer breed met ondernemingen en instellingen op het gebied van onder meer zorg, voeding, wellness, ontspanning, spiritualiteit, natuurgeneeskunde, gezond bewegen, sport en beweging, blessures en pijnbestrijding.

De beurs is in het Stanislascollege aan de Sportlaan 3a in Pijnacker op zaterdag 8 oktober van 11:00 tot 15:00 uur. Voor standhouders is deze beurs een uitgelezen mogelijkheid om hun kennis en kunde te delen met zowel jongeren als ouderen. Gezond leven en zelf de regie houden; dat is de kern van het verhaal.

Er wordt informatie gegeven over de nieuwste producten, technieken en diensten. "Met demonstraties, lezingen en workshops wordt er ingespeeld op de behoeften en thema's die spelen bij verschillende doelgroepen", aldus de organisatie die bestaat uit  Home Instead, SWOP, Pieter van Foreest en Telstar Uitgeverij.

Deelnemen?
Bedrijven en instellingen die producten aanbieden op het gebied van wellness, sport, blessures, welzijn, ondersteuning, zorg, pijnbestrijding en leven kunnen vrijblijvend informatie opvragen bij Inge de Kroon van Telstar Uitgeverij. Zij kan alles vertellen over de organisatie, de condities, de stands, de workshops en de verdere mogelijkheden. Telefoon 015-3615471 / e-mail: inge@telstar-uitgeverij.nl.

Veel aanmeldingen
Er hebben zich al flink wat deelnemers gemeld. Een willekeurige greep: MTC De Viergang, Skippy Pepijn, Sportinstituut Pijnacker, Vegro Thuiszorgwinkel, Gormley Chiropractie, de Hersenstichting en Zwembad De Viergang. Wie en wat volgt?

Vrijwilligers gezocht
Bezoekers ontvangen een Goodiebag wanneer er een evaluatieformulier wordt ingevuld. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die de dag in goede banen willen helpen leiden. Zij kunnen zich aanmelden bij Janneke Bakker van de SWOP: 015-3692812 en/of janneke@swop.nl.

Vermaak
Ook zoekt de organisatie mensen die tegen een zekere vergoeding voor vermaak kunnen zorgen. Gedacht wordt aan: ballonnenkunst, schminken, goochelen, sneltekenen, enzovoort. Belangstellenden kunnen zich melden bij Inge de Kroon: 015-3615471 en/of inge@telstar-uitgeverij.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant