Eigenaar Yasser weet wat lekker eten is.
Eigenaar Yasser weet wat lekker eten is.

Zes weken zomerkorting bij Tapas del Mondo

Actueel 131 keer gelezen

ADVERTENTIE - Het lekkerste en meest diverse tapasrestaurant van Nootdorp en omstreken heeft gedurende de zomervakantie een spetterende actie. Voor maar 19 euro kun je tot en met 19 augustus onbeperkt tapas eten aan de Markt in Nootdorp. Dezelfde zomerkorting geldt ook voor de vestiging aan de Gevers Deynootplein in Scheveningen.

Voor studenten heeft eigenaar Yasser helemaal een verassing. "We missen deze doelgroep een beetje in onze restaurants. Dit terwijl studenten van lekker eten én een gezellige avond houden", weet de goedlachse tapaskoning. "We snappen dat studenten een beperkte beurs hebben en willen ze graag tegemoet komen. Daarom kunnen ze deze zomervakantie, op vertoon van hun studentenpas, voor maar 17,50 euro onbeperkt tapas eten."

Begin van dit jaar had Yasser maar liefst drie tapasrestaurants. Een paar maanden geleden heeft hij besloten de vestiging in de Raamstraat in Den Haag te sluiten. "Drie restaurants zo dicht op elkaar was misschien iets te veel van het goede. Tevens wil ik de vestiging in Scheveningen meer kans geven", vertelt Yasser. Tapas del Mondo in Scheveningen heeft zelfs een heuse cocktailbar, waar je kunt genieten van 150 verschillende cocktails. "En op zaterdag hebben we livemuziek tot half drie 's nachts. We maken er ieder weekend een echt feestje van."

Carpaccio met truffelsaus.

Garnalen met knoflook.

Nieuwe kaart
Vanaf maandag 11 juli heeft Tapas del Mondo een nieuwe menukaart. Nieuwe culinaire hoogstandjes zijn ingewisseld voor gerechten die het wat minder goed deden. "Wat dacht je van gevulde tomaten uit de oven", zegt Yasser. "En mini-hamburgers, en gegrilde kip met champignontruffelsaus? Onze koks hebben zich weer uitgesloofd!" Yasser nodigt iedereen uit om te komen genieten van de nieuwe gerechten en te profiteren van zijn unieke zomerkorting. "In Nootdorp hebben we ook een heel fijn, zonnig terras", voegt hij eraan toe. "Ik hoop jullie deze zomer te ontmoeten!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant