Afbeelding

Bibliotheek Delfgauw naar basisschool Triangel

Actueel 129 keer gelezen

Bibliotheek Oostland heeft een klein steunpunt in De Kiezel in Delfgauw. Op 6 juli 2016 vindt hier de laatste uitleen plaats want de bibliotheek gaat verhuizen.

"In basisschool De Triangel, Florijnstraat 7, richten wij een mooie ruimte in. Dit dit alles gebeurt in zomervakantie. Na deze vakantie gaat de bibliotheek open en verwelkomt u daar met een grotere collectie en ruimere openingstijden. U vindt hier een mooie collectie jeugdboeken van 0 tot 18 jaar en een top 100 voor volwassenen", aldus de bibliotheek in een persbericht.
Op maandag, woensdag en vrijdagmiddag is de bibliotheek open voor iedereen. In de ochtenden maken de leerlingen van de school van deze bibliotheek gebruik.
Door deze verandering zoekt de bibliotheek een aantal enthousiaste vrijwilligers die het team komt versterken bij de uitleen op de middagen.
Aanmelden kan  via: www.bibliotheekoostland.nl
Nadere berichtgeving over de officiële opening volgt in augustus gecommuniceerd. Voor het lenen van materialen kan men in de tussentijd natuurlijk terecht bij de andere vestigingen van Bibliotheek Oostland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant