Afbeelding

Vrouw jaagt inbrekers weg: "Ik heb een bus haarlak klaarstaan. Dan weten ze dat!"

Actueel 131 keer gelezen

Nootdorp - Op de Laan van Nootdorp heeft een kordate oudere dame twee inbrekers weggejaagd. De vrouw werd opgeschrikt toen het tweetal op haar balkon klom en aan haar deur begon te rommelen.

"Ik zat een spelletje te spelen op de computer, toen ik in mijn ooghoek twee donkergetinte jongens tussen de 15 en 20 jaar op mijn balkon zag staan. Ze sloegen hard op mijn raam en hadden de plantenbak voor de deur al weggeschoven."

Haarlak
De alleenstaande Nootdorpse wist de mannen te verjagen en sloeg meteen alarm bij de politie, maar de schrik zit er goed in. "Mijn buurman gaat een nieuw slot op mijn deur zetten en ik heb een bus haarlak klaarstaan. Dan weten ze dat!", zo zegt ze.

Over de politie-inzet in de wijk is ze niet echt te spreken: "Die zie je helemaal niet", vertelt ze. "Zeker niet nu er aan de weg wordt gewerkt bij ons." 

Te koop
De overlast van jongeren aan de Laan van Nootdorp is al jaren een probleem. Ook bewoners van de Markt in Nootdorp ervaren veel overlast van hangjongeren die veelal met de tram uit Ypenburg aankomen. "Er staan heel veel huizen te koop op de Markt. De reden laat zich raden", aldus een dorpsgenoot die de wijk vorig jaar is ontvlucht.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant