Dorps got Talent heeft al heel wat talent een podium gegeven.
Dorps got Talent heeft al heel wat talent een podium gegeven.

Geef je op voor Dorps Got Talent 4!

Actueel 57 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Telstar komt terug met een nieuwe editie van Dorps Got Talent! De lokale talentenjacht werd eerder georganiseerd in 2011, 2012 en 2014. Dit jaar kan getalenteerd Pijnacker-Nootdorp voor de vierde keer meedoen.

De grote finaleavond is op vrijdag 26 augustus 2016 in Grand Café De Drie Heeren. Kom jij uit Pijnacker, Nootdorp of Delfgauw en heb je een bijzonder muziek- of zangtalent? Kun je bijvoorbeeld heel mooi zingen of speel je met vrienden in een band? Dan is het tijd om je op te geven voor Dorps Got Talent 4! Tijdens de finaleavond mag je een optreden verzorgen en bepaalt een vakjury uiteindelijk de winnaar.

Opgeven Dorps Got Talent 4
Wat moet je doen? Stuur voor 30 juni een Youtube-filmpje of ander beeldmateriaal met jouw talent naar dorpsgottalent@telstar-uitgeverij.nl. Vergeet niet je naam, leeftijd, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Wie weet sta jij vrijdag 26 augustus op de bühne in Grand Café De Drie Heeren! Je maakt dan niet alleen kans op eeuwige (dorps)roem, maar ook op bijzondere prijzen die jouw zang- of muziekcarrière een enorme boost kunnen geven. 


Volg Dorps Got Talent ook op Facebook en Twitter en blijf van alles op de hoogte!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant