Het punt op de Dokter Bakkerenlaan waar het vanochtend misging.
Het punt op de Dokter Bakkerenlaan waar het vanochtend misging.

Automobilist rijdt door na ongeval met kind

Actueel 10 keer gelezen

Nootdorp - De ouders van de 9-jarige Sander uit Nootdorp komen heel graag in contact met getuigen van een ongeval woensdagmorgen op de Dokter Bakkerenlaan in Nootdorp. Hun zoon werd woensdag 28 oktober rond 08.20 uur van zijn fiets gereden door een automobilist.

De bestuurder reed na het ongeluk door. "Sander lag met een bloedende arm op de grond en is door een bewoner van de Windlusthof opgevangen. De bestuurder of bestuurster moet dit hebben gemerkt", vertelt een vriendin van de familie van het slachtoffertje aan onze redactie. "Een vuilniswagen van Avalex stond bij de Windlusthof de containers te legen toen de bewuste auto probeerde in te halen. Op dat moment kwam er een tegenligger aan, werd Sander vol tegen zijn arm geraakt en viel hij op de grond." 

Donkere auto
Mogelijk reed de dader in een BMW of een Ford, maar dat is niet zeker. Het was sowieso een donkere auto. De bewuste tegenligger is wel direct gestopt en heeft Sander samen met een buurtbewoner opgevangen. De familie van Sander komt ook heel graag in contact met deze automobilist. "Deze moet alles goed hebben gezien", zo laat men weten. Alle tips zijn welkom via de redactie van Telstar: redactie@telstar-uitgeverij.nl. Wij geven alle tips en informatie door aan de ouders van Sander.

Uit de krant