Afbeelding

Waterbootcamp blijft succes in zwembad De Viergang

Actueel 33 keer gelezen

Wilt u werken aan conditie, kracht en vetverbranding? Doe een keer mee met deze enthousiaste en gezellige groep! Op maandag van 20:30-21:30 uur of donderdag van 19:00-20:00 uur.

Meedoen is ervaren, voor iedereen toegankelijk, dus tot snel in zwembad de Viergang Pijnacker. Voor mensen die een nieuwe leuke manier van trainen zoeken, mensen die alleen zwemmen te eentonig vinden, iets gaafs zoeken is Water Bootcamp uniek. Een 'crosstraining' van zwemmen, kracht en conditietraining, met daarbij weinig impact op de gewrichten.

Er zijn wel enkele vereisten voor deelname. Zo moet men de zwemkunst machtig zijn, zin hebben om in en rond het water te zijn én gemotiveerd zijn om eigen grenzen te verleggen. Als kleding uiteraard badkleding maar badpak wordt, in tegenstelling tot een bikini , aanbevolen voor dames. Meer informatie over deze activiteit is terug te vinden op:

www.zwembaddeviergang.nl  en het laatste nieuws is op  Facebook te volgen. Ook kunt u tijdens openingstijden van het zwembad bij de receptie terecht; telefonisch contact opnemen kan via 015-3695447.

Uit de krant