Wethouder José van Egmond op visite bij Co en Jan van der Sman.
Wethouder José van Egmond op visite bij Co en Jan van der Sman.

Gouden huwelijken in Nootdorp

Actueel 441 keer gelezen

Vandaag zijn er in Nootdorp twee gouden huwelijken te vieren. Jan Hooijmans en Nel Vogelaar zijn een gouden paar en Jan van der Sman en Co Knijnenburg.

Het toeval wil dat de beide bruidegommen uit Nootdorp afkomstig zijn en de beide bruiden uit Stompwijk. Het ene stel is daar 's morgens getrouwd en het volgende stel 's middags.

Wie vijftig jaar getrouwd is, krijgt een telefoontje van de gemeente met de vraag of men een bezoekje van de wethouder op prijs stelt en zo ja of men dan tevens een stukje met foto in de krant wil. Je kunt dus je eigen pakket samenstellen: alleen de wethouder, de wethouder en de krant of geen van beide.

Voor Co van der Sman hoefde een verhaal in de krant niet zo, maar Jan vond alleen het bezoek van de wethouder en de krant al te gezellig om daar geen gebruik van te maken. En dus was het vanmiddag bal bij Co en Jan aan het Vrijenban in Nootdorp.

Jan en Nel Hooijmans-Vogelaar van de Laakweg wilden geen poppenkast en gingen gewoon gezellig uit eten met z'n tweeën en in het weekend volgt er nog een gezellig feestje. "Meer vertel ik niet", zegt Nel stellig.

In de Telstar/Eendracht van komende week wel meer over het gouden paar Van der Sman-Knijnenburg die na vijf jaar verkering en vijftig jaar huwelijk nog gepassioneerd rock-and-rollen met elkaar…

 

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant