Op de hoek Emmapark/Emmastraat in Pijnacker zaten rond 1970 postkantoor en Boerenleenbank naast elkaar.
Op de hoek Emmapark/Emmastraat in Pijnacker zaten rond 1970 postkantoor en Boerenleenbank naast elkaar.

Rabobank on tour

Actueel 388 keer gelezen

De Rabobank Zuid-Holland Midden heeft in een eeuw tijd zowel in Pijnacker als Nootdorp de nodige verhuisbewegingen gemaakt.

Er is er weer een gaande: het bankgebouw op de hoek van het Emmapark en de Julianalaan in Pijnacker gaat na meer dan veertig jaar dicht en de Rabo opent een bankwinkel in Winkelcentrum Ackershof, op de hoek van de Oostlaan en de Kerkweg.

In de Telstar/Eendracht-krant van deze week gaat voormalig 'bankier' Jan Wenteler terug in de tijd en vertelt het een en ander over waar de voorgangers van de Rabobank Zuid-Holland Midden zoal kantoor hebben gehouden. Het bankgebouw dat vrijdag wordt gesloten, is verkocht aan projectontwikkelaar ABB en gaat plaatsmaken voor winkels en dienstverlening op de begane grond en enkele verdiepingen woningen.

De officiële opening van de nieuwe bankwinkel is maandagmiddag 19 oktober. De acht personen die de opening verrichten zullen er op hun paasbest uitzien. Ze ondergaan maandagmorgen vanaf 9.00 uur een total make over bij Salon Groesbeek en worden vervolgens netjes aangekleed door Door's Fashion (de zes betrokken vrouwen) en Futuro Mode (de twee mannen).

 

 

 

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant