Afbeelding
VIDEO

Wie kent deze man?

Actueel 9 keer gelezen

Nootdorp - Bij de Jumbo in Nootdorp slaagt een onbekende man erin de pincode van een 81-jarige vrouw af te kijken. Daarna weet iemand met een afleidingsmanoeuvre ook haar pinpas weg te nemen.

Tijdens het afrekenen van de boodschap is een man op camerabeelden vastgelegd die over haar schouders kennelijk haar pincode afkijkt. Als de mevrouw even later thuis aan komt dan wordt ze aangesproken door een man die met een landkaart in zijn handen staat en veel vragen heeft over verschillende plekken in Nederland. Dit is een blanke man van ongeveer 25 jaar oud met een zonnebankbruine kleur. 

Mevrouw staat deze man vriendelijk te woord en ineens is hij weg. Thuis ontdekt de vrouw dan dat haar pas weg is. De man uit de supermarkt  is later 1000 euro aan het pinnen met de pas van het slachtoffer. Hij is rond de 50 jaar oud, lichtgetint en heeft half lang krullend haar.

Vragen
Kent u de man op de camerabeelden? Neem dan contact op met de recherche in Pijnacker-Nootdorp via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M, via 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Uit de krant