Afbeelding

Politie geeft meer details vrij over baas rottweiler

Actueel 129 keer gelezen

Delfgauw - De politie heeft vandaag meer details vrijgegeven over het bijtincident met een rottweiler donderdagmiddag in het recreatiegebied tussen Delft en Delgauw.

Een 58-jarige vrouw uit Delft lag in het gras te zonnen toen ze levensgevaarlijk werd gebeten door een rottweiler. De eigenaar lijnde de hond daarna aan en liep na een woordenwisseling met de vrouw weg. Hij liet haar zwaar gewond achter. De ernstige wonden die het slachtoffer opliep, moesten in het ziekenhuis gehecht worden.

De vrouw lag volgens de politie donderdagmiddag 10 september tussen 14.30 en 15.30 in het zonnetje bij de Kikkerplas aan het Heempad, achter de IKEA. De identiteit van de hondeneigenaar is niet bekend en de politie is daarom opzoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben.

SIGNALEMENT BAAS ROTTWEILER

Het gaat om een blanke man van ongeveer 40-50 jaar oud met kalend kort donkerblond haar. Hij was ongeveer 180-190 cm lang en had een fors gespierd postuur. Hij droeg een wit hemd en een zwarte trainingsbroek. Zijn hond was een klassiek gekleurde rottweiler, een zogenoemde black-tan. 

Heb je informatie die van belang kan zijn? Bel dan 0900-8844. Je kunt ook Meld Misdaad Anoniem bellen via 0800-7000.


LET OP SCHOKKENDE FOTO

Image and video hosting by TinyPic

Uit de krant