Foto: Mieke Hooymans
Foto: Mieke Hooymans

Weer klacht over verdwijnen containers

Actueel 64 keer gelezen

Nootdorp - Mieke Hooymans vindt de nieuwe herindeling van de gescheiden afvalinzameling aan de Ds. C. Spoorlaan in Nootdorp absurd.

"Vanochtend wilde ik mijn plastic afval en lege flessen wegbrengen bij de containers aan de Ds. C. Spoorlaan. Tot mijn verbazing stond er alleen een container voor wit glas en geen container meer voor groen- en bruin glas. Bovendien zijn de containers voor plastic afval ook weg. Er staan nu drie grijze restafvalcontainers", vertelt ze aan Telstar Online.

Mogelijk in onderhoud
Mieke keek in de containers en zag tot haar ontzetting kledingzakken, dozen met kranten en oude schoenen liggen. Bij afvalverwerker Avalex vond Mieke naar eigen zeggen geen luisterend oor. Volgens een medewerkster zijn de containers 'misschien' in onderhoud en komen ze 'mogelijk' weer terug. Onze redactie heeft ook maar eens gebeld en kreeg hetzelfde antwoord. "Wel is er nu iemand naar Nootdorp onderweg om eens te gaan kijken wat er allemaal loos is", zo zegt de telefoniste van Avalex.

In Keijzershof in Pijnacker Zuid werden vorige maand goedlopende papiercontainers weggehaald. Ook daar reageerde de buurt verbolgen.

Foto: Mieke Hooymans
Foto: Mieke Hooymans
Foto: Mieke Hooymans
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant