Afbeelding
BREKEND

Shemona en ParsXpress nog zes weken dicht

Actueel 174 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De burgemeester van Pijnacker-Nootdorp heeft gisteravond besloten om Shemona en ParsXpress nog eens zes weken gesloten te houden. 

"Het aantreffen van een handelshoeveelheid drugs betekent zes weken sluiting, dit is zo vastgelegd in onze handhavingsstrategie. Handel in drugs betekent een ernstige verstoring van openbare orde en woon- en leefklimaat en de sluiting is om dit te beschermen, verdere verstoring te voorkomen en een signaal af te geven dat dit onacceptabel is. De ondernemers zijn daarover gisteravond geïnformeerd", zo zegt een woordvoerster van burgemeester Francisca Ravestein zaterdag tegenover Telstar Online.

Gemeente wint kort geding
Twee weken geleden viel de politie beide restaurants aan de Oostlaan binnen. De burgemeester besloot toen al de bedrijven twee weken te sluiten. Voor de ondernemer is de sluiting van nog eens zes weken en grote klap. De eigenaar van Shemona verklaarde eerder al niets met de drugshandel te maken te hebben. Hij verloor deze week een rechtszaak tegen de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Voor de rechter vroeg hij om een snelle openstelling van zijn bedrijf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant