De organisatoren Marco en Fred kunnen elke maand rekenen op heel wat deelnemers.
De organisatoren Marco en Fred kunnen elke maand rekenen op heel wat deelnemers.

Pubquiz in Het Dijkje al 75 keer een schot in de roos

Actueel 172 keer gelezen

Nootdorp - Afgelopen woensdag werd voor de 75e keer een pubquiz gehouden in poolcentrum Het Dijkje in de Nootdorpse Dorpsstraat.

"Althans ongeveer de 75e", zegt Marco de Moree van Het Dijkje. "Ik ben bezig om precies uit te rekenen hoe vaak we het al georganiseerd hebben", vertelde hij na een spannende finale die ditmaal werd gewonnen door het team Haagse Bluf.

Image and video hosting by TinyPic

De tent zit elke maand afgeladen. De quiz is dan ook zeer divers.

Samen met presentator Fred van de Sande stelt Marco elke maand weer een bijzondere pubquiz samen. Er is voor iedereen wat wils. Vragen over voetbal, geschiedenis, actualiteiten, maar ook topografische vragen zorgen regelmatig voor heel wat hersenkrakers bij de deelnemers. Er zijn elke maand gemiddeld zo'n 75 deelnemers te vinden. Uiteraard veel Nootdorpers, maar ook Pijnackernaren vinden de weg naar het Dijkje en zelfs regiogenoten wagen de tocht naar Nootdorp. 

Overigens doen uw redacteuren met aanhang het ook niet onverdienstelijk. De laatste twee edities eindigden ze in de top vier. De volgende pubquiz is op woensdag 3 juni. Aanvang 20.30 uur, maar wees er op tijd bij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant