Afbeelding

Inschrijving Nootdorpse Vakantieweek gestart

Actueel 151 keer gelezen

Nootdorp -  Van 20 t/m 24 juli 2015 zal het er in Nootdorp op zijn Amerikaans aan toe gaan. Zoals altijd vindt in de tweede week van de basisschoolvakantie de Nootdorpse Vakantieweek (NVW) plaats. Het thema van dit jaar is "De NVW gaat naar de USA".

Inmiddels is de NVW al 48 jaar een begrip in Nootdorp. De inschrijving van de Nootdorpse Vakantieweek is gestart. De flyers zijn verspreid op de scholen en het dorp hangt vol met posters. Tijdens de NVW zijn er talloze geweldige activiteiten, zoals een groot spektakel, meerkeuze onderdelen, veel sporten en een poppenkast. Voor de groepen 1 t/m 3 is er een bezoek aan speeltuin Westerpret en de groepen 4 t/m 8 gaan naast de Dobbeplas ook nog een dag naar Drievliet.

Programma
Het volledige programma vind je op de website: www.nootdorpsevakantieweek.nl. De eerste honderd inschrijvingen zijn al binnen, dus mis het niet! Alle kinderen vanaf vijf jaar oud (per 1 oktober 2015) tot en met 12 jaar oud die het afgelopen schooljaar in Nootdorp woonden of op een Nootdorpse basisschool zaten kunnen meedoen. Inschrijven kan hier tot en met 31 mei. De hoofdleiding weet één ding zeker: het gaat weer een fantastische editie worden!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant