Het feestje op het Raadhuisplein was maandag erg gezellig.
Het feestje op het Raadhuisplein was maandag erg gezellig.

Buitenstaanders verstoren feeststemming Raadhuisplein

Actueel 44 keer gelezen

Pijnacker - De feestavond op het Raadhuisplein tijdens Koningsdag is volgens bezoekers en de burgemeester zeer feestelijk verlopen. Toch vonden drie buitenstaanders het nodig om de feeststemming in het centrum van Pijnacker ietwat te verstoren.

Een 21-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel mishandelde rond 22.30 uur een beveiliger. De bewuste jongeman gedroeg zich al de hele avond vervelend, kreeg ruzie met andere feestgangers en richtte zijn woede uiteindelijk met een vuistslag op een beveiliger. Deze liep behoorlijk letsel op en deed aangifte. De man uit Nieuwerkerk aan den IJssel mag zich in juli verantwoorden voor de rechter. 

400 euro boete
Iets later op de avond kreeg een 18-jarige Harderwijker het aan de stok met een 21-jarige man uit Pijnacker. De man uit Harderwijk sloeg de Pijnackernaar vervolgens in het gezicht en is door de beveiliging afgevoerd. Tot slot maakte een 18-jarige man uit Berkel en Rodenrijs zich schuldig aan mishandeling. Hij sloeg een beveiliger op het achterhoofd. Beide 18-jarigen kregen van het Openbaar Ministerie een boete van 400 euro opgelegd. De drie vechtersbazen hebben de nacht op het politiebureau in Pijnacker doorgebracht en zijn de volgende ochtend weer vrijgelaten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant