Drie gigantische zakken wiet. Foto: PolPijnacker
Drie gigantische zakken wiet. Foto: PolPijnacker

Politie houdt man aan met drie kilo hennep

Actueel 104 keer gelezen

Pijnacker - De politie van Pijnacker-Nootdorp bij een routinecontrole maar liefst drie kilo hennep en een grote hoeveelheid geld in beslag genomen.

"De interesse van de collega's werd gewekt toen de bestuurder van het voertuig net bleek te zijn vrij gekomen. Hij was een paar dagen ervoor aangehouden voor het bezit van drugs. Toen de collega's in het voertuig keken roken zij hennep. In plastic tassen vonden zij een drietal sealbags met henneptoppen erin. De bestuurder werd hiervoor aangehouden", vertelt een zegsman van bureau Pijnacker-Nootdorp.

Aan het bureau bleek deze persoon ook nog een flink geldbedrag bij zich te dragen. Ook dit werd in beslag genomen. De zaak is bij de recherche in behandeling.

Reageer
De wet- en regelgeving blijft natuurlijk wel krom. In een coffeeshop kun je immers gewoon hennep kopen. Het goedje mag echter niet worden verbouwd. Maar hoe en van wie koopt de koffieshophouder dan in? En hoe komt het op de plaats van bestemming? Geef jouw mening hieronder. Legaliseren of keihard aanpakken?

Uit de krant