Foto: Trucker
Foto: Trucker

Binnenkort: rommelmarkt in de Trucker

Actueel 42 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 4 april houdt de Trucker weer een rommelmarkt. In navolging op een ontzettend gezellige middag vorig jaar kunt u ook dit jaar weer struinen tussen tweedehands koopjes. Naast de rommelmarkt zullen we dit jaar ook wat spullen gaan veilen.

"Mocht u één of meerdere mooie dingen in huis hebben die u graag verzilverd zou willen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand mailadres om het te laten veilen", zo meldt de organisatie aan Telstar Online. In overleg wordt er dan een een percentage en een startbod afgesproken voor het veilen. Op de dag zelf zijn op het podium de kavels te bezichtigen. Zelf is de Trucker nog op zoek naar leuke spulletjes.

Heeft u dus nog iets in huis waar u niet meer naar omkijkt, dan kunt u dit de dag ervoor tussen 12:00 en 18:00 afgeven op stationsstraat 34. Heeft u daar geen mogelijkheid toe, mail dan naar info@detrucker.nl voor het ophalen van goederen. Vanwege de beperkte ruimte kunnen we helaas geen grote spullen aannemen zoals meubels, wasmachines, piano's e.d. De Trucker is open vanaf 10:00. De veiling begint om 11:00. De entree is gratis.Kom gezellig speuren naar koopjes en sla je slag op de Trucker Rommelmarkt! Tijdens het rondneuzen is onze bar natuurlijk open voor een lekker bakkie of ander drankje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant