Afbeelding

Oliveo kookt met Wilfred Genee

Actueel 110 keer gelezen

Ruim 80 Oliveanen, sponsoren en familieleden bezochten het 'Oliveo Sterrenrestaurant' op zaterdag 14 maart om te genieten van lekkere en gezonde gerechten. De campagne 'Vullen of Voeden' van Wilfred Genee en Johan Derksen (Voetbal International) was de inspiratiebron voor het verrassingsdiner waarvan de opbrengst volledig naar de verbouwing van de kantine gaat.

Oliveo wil zijn kantine moderniseren en hiervoor met grote en kleinere acties zoveel mogelijk geld inzamelen. 'Koken met voetbalsterren' is een van de acties waarvoor circa 25 spelers uit de 1e Oliveo-selectie zich vrijwillig hebben ingezet. De spelers waren de hele middag en avond in de keuken aan het werk en zorgden voor de ontvangst en bediening. De gerechten die zij hebben bereid waren onder meer de gezonde quinoa wrap, Balletje breed, broccoli en bloemkool, kip op stok, zalmrolletjes, een gezonde smoothie en vers fruit. Dankzij de voortreffelijke ondersteuning en catering door Martin van der Gaag van Salades4U.nl en de wijnen en aankleding door Slijterij & Wijnhandel De Helm werd het een sfeervolle avond. En dankzij de bezielende leiding van kantinebaas Anja van der Burg verliep alles op rolletjes.

Wilfred Genee kwam zelf langs om steun te betuigen aan de campagne 'Vullen of Voeden'. Vanuit persoonlijke betrokkenheid én de uitdaging om Johan Derksen het tegendeel te bewijzen, stimuleert Wilfred Genee sportverenigingen gezonde voeding aan te bieden. Dit doet hij tijdens de uitzendingen van Voetbal International en door zijn bezoekjes aan de verenigingen zelf. Inmiddels hebben 55 voetbalverenigingen zich bij de campagne aangesloten en ook andere sportverenigingen doen mee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant