Afbeelding

ADO Den Haag vrolijkt patiëntjes op

Actueel 3 keer gelezen

Blije gezichten dinsdagmiddag 10 maart op de kinderafdeling in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.

Daar waren een aantal selectiespelers van ADO Den Haag om zieke kinderen een gezellige middag te bezorgen. De spelers deden spelletjes met de kinderen. Er werd getekend en natuurlijk werd er ook een potje tafelvoetbal gespeeld.

"De laatste keer dat ik bij ADO was scoorde jij tegen PEC Zwolle en nu zit je naast mijn bed," vertelde de 10-jarige Giovanni enthousiast aan ADO Den Haag aanvaller Michiel Kramer. Er waren in totaal zes ADO Den Haag spelers aanwezig. Verdediger Richelo Fecunda en aanvaller Xander Houtkoop vertelden: "Het is leuk om wat te doen voor deze kinderen. Door onze aanwezigheid kunnen we deze dagen voor de kinderen hopelijk wat mooier maken."

Het verzoek om het Reinier de Graaf Gasthuis te bezoeken kwam van ADO Den Haag. ADO Den Haag is een sociaal betrokken organisatie, die graag wat voor de maatschappij wil betekenen. Het bezoek aan het Reinier de Graaf is een mooi voorbeeld hiervan.

De spelers en trainers die het Reinier de Graaf Gasthuis bezochten, waren Michiel Kramer, Aaron Meijers, Vito Wormgoor, Xander Houtkoop, Richelo Fecunda, Hector Hevel, Ekrem Kahya en Arno van Zwam.


 


 

Uit de krant