Het college van BenW gaat aan de gang in de Delfgauwse Buurttuin.
Het college van BenW gaat aan de gang in de Delfgauwse Buurttuin.

Doe mee met NLdoet op 20 en 21 maart!

Actueel 46 keer gelezen

Tijdens NLdoet, de grootste landelijke vrijwilligersactie op vrijdag 20 maart en zaterdag 21 maart, bieden 19 maatschappelijke organisaties uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp vrijwilligersklussen aan. Zin om samen met vrienden, collega's of teamgenoten de handen uit de mouwen te steken? Doe dan mee met NLdoet!

Het Bureau Vrijwilligerswerk Pijnacker-Nootdorp is NLdoet intermediair en probeert zoveel mogelijk klussers op de been te krijgen. In 2014 deden bijna 250 vrijwilligers mee en ook dit jaar zijn er weer een hoop helpende handen nodig bij onder meer opknapbeurten van (verenigings)accommodaties, uitstapjes voor ouderen en mensen met een beperking en natuuronderhoud.

Meedoen met NLdoet
NLdoet is een uitgelezen mogelijkheid voor inwoners van de gemeente om eens te proeven aan vrijwilligerswerk of voor bedrijven in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Aanmelden voor een NLdoet-klus is heel eenvoudig: ga naar de website www.vrijwilligerswerkpijnacker-nootdorp.nl voor een overzicht van alle klussen die tijdens beide NLdoet-dagen worden aangeboden in Delfgauw, Pijnacker en Nootdorp. Klik op een klus voor meer informatie over de werkzaamheden en om aan te melden. Het College van B&W gaf al het goede voorbeeld en helpt dit jaar mee met een klus van de Buurttuin in Delfgauw.

Meer informatie over NLdoet in Pijnacker-Nootdorp is te verkrijgen bij het Bureau Vrijwilligerswerk Pijnacker-Nootdorp via www.vrijwilligerswerkpijnacker-nootdorp.nl of telefonisch via 015-361 7570. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant