Afbeelding

Zondag laatste voorstelling 'De Droomprinses' van Het Voetlicht en Kinto

Actueel 2 keer gelezen

De Nootdorpse toneelvereniging en jeugdafdeling Kinto brengen de kindervoorstelling 'De Droomprinses' nog één maal in CulturA, en wel zondagmiddag om 14.00 uur.

De Droomprinses is eigentijds sprookje over een zeer luie, verwende, ontevreden prinses. Alles maar dan ook alles wil ze hebben en niets vindt ze leuk. De prinses rinkelt regelmatig met haar belletje en roept dan de hofdame Tinet of de hofnar Joris om allerlei klusjes voor haar te doen. Zij lopen af en aan en zijn doodmoe van alle opdrachten die ze van de prinses krijgen. Haar ouders de koning en koningin zijn ten einde raad. Hoe moet dat toch verder?

Gelukkig verschijnen er plotseling twee prachtige feeën die een idee hebben om het probleem van de verwende prinses op te lossen.……  Door een aantal vreemde dromen zal haar leven drastisch veranderen.

Wil je weten wat de prinses zal dromen en hoe dit sprookje afloopt? Kom dan zondagmiddag 15 maart naar deze voorstelling in Theater "CulturA". Aanvang om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur.

Kaarten reserveren bij Het Voetlicht of telefonisch bij Siem van Hagen,  015 – 310 98 95.

Aan de zaal zijn ook kaarten verkrijgenbaar: Theater "CulturA" Dorpsstraat 7 in Nootdorp.

Uit de krant