Afbeelding

Kruiwagendagen bij GroenRijk De Wilskracht

Actueel 100 keer gelezen

Leidschenveen - Ze zijn het startsein voor de lenteverkoop, de Kruiwagendagen bij GroenRijk. Komende zaterdag 14 en zondag 15 maart staan bij GroenRijk De Wilskracht aan de mooie Donau in Leidschenveen kruiwagens vol aanbiedingen klaar. Van zakken grond tot prachtige lenteplantjes.

Het voorjaar barst uit de grond en iedereen krijgt er weer zin in om zijn of haar terras mooi op te fleuren. GroenRijk werkt daar graag aan mee, zegt Jaap de Baat van het prachtige tuincentrum dat alweer dertien jaar aan de Donau is gevestigd en dat drie jaar geleden werd uitgebreid naar 5500 vierkante meter.

De kleur en de geur stralen je tegemoet als je erdoorheen wandelt. Zowel voor het Binnenrijk als het Buitenrijk is er van alles verkrijgbaar. Ook tuinmeubels en barbecuebenodigdheden zijn er in overvloed. Jaap de Baat hoopt net als vorig jaar op een vroeg voorjaar en een lekker lange zomer.

GroenRijk De Wilskracht heeft ook een actieve afdeling tuinaanleg en tuinonderhoud. Daar is een zoon van Jaap en Marry, Jeffrey met volle energie aan de slag gegaan.

Jaap wijst er nog op even dat GroenRijk De Wilskracht ook een afdeling biofood heeft. Het tuincentrum is dus niet alleen doordeweeks geopend maar vanaf komende zondag 15 maart ook weer iedere zondag, van 11.00 tot 17.00 uur. Een prima bestemming voor een gezellig familie-uitje op je vrije zondag!

Op de foto worden de kruiwagens met aanbiedingen worden in gereedheid gebracht voor de Kruiwagendagen van komend weekend. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant