Afbeelding

Lezersactie met weekendjeweg.nl

Actueel 5 keer gelezen

Ontdek Nijmegen! Nú tot 34% korting. Houd je van weelderige natuur en wil je óók van stadse gezelligheid genieten? Als lezer van deze site boek je via Weekendjeweg.nl het mooie Van der Valk Hotel Molenhoek-Nijmegen 4* met een korting tot 34%.

Het hotel ligt aan de rand van het Gelderse Molenhoek en de Mookerheide. Je vindt er een bar waar je van diverse biersoorten, cocktails, likeuren en whiskey's kan genieten. Kopje koffie, diner? Dat kan. Ook het restaurant van het hotel is zeker aan te bevelen!

De natuurrijke, glooiende omgeving van het hotel leent zich prima voor het maken van wandelingen door schilderachtige dorpjes, uitgestrekte bossen zoals het Duitse Reichswald en heidegebieden. Of pak de fiets en maak een tocht door de polders en langs de dijken van de Waal. Ben je meer een stadsmens? In het eeuwenoude centrum van Nijmegen kun je eindeloos struinen langs winkeltjes en verrassende boetieks. Ook op het gebied van cultuur vermaak je je uitstekend, er zijn diverse bezienswaardige musea. Bij mooi weer is het fraaie Park Valkhof een aanrader. Nijmegen heeft alles voor een heerlijk weekendje weg. 

1 nacht incl. ontbijt nú voor € 59,- (€ 29,50 p.p.) De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen o.b.v. beschikbaarheid. Je hebt ook de mogelijkheid om 2 nachten te verblijven. De reserveringskosten ter hoogte van € 4,50 pppn zijn in deze prijs niet inbegrepen.

Meer informatie en reserveren

Klik op de onderstaande link en log in met TSWW2015. Naast deze aanbieding vind je hier ook andere voordelige aanbiedingen van Weekendjeweg.nl.

http://www.weekendjeweg.nl/select/lezersaanbiedingen/?utm_source=telstar&utm_medium=banner&utm_term=telstar-vdvalkmolenheide&utm_campaign=banner

Uit de krant