Afbeelding

Dubbele winst voor Oudhof

Actueel 4 keer gelezen

Nico Oudhof was maandagavond de gevierde man bij het debat van zes lokale kandidaten bij de Provinciale Statenverkiezingen van volgende week woensdag.

In een bomvol Witte Huis won de oud-wethouder van PvdA-huize zowel de Zuid-Hollandkwis als het debat. Hij kruiste de degens met name met VVD-kandidaat Ben de Vries, die ooit als wethouder het veld moest ruimen ten faveure van Nico Oudhof. Dat was ten tijde van de IJslandmiljoenencrisis. Later kwam ook Nico Oudhof bij het gemeentelijke politieke grofvuil terecht vanwege Avalex en Ryck.

Een jury onder leiding van oud-minister Rita Verdonk was belast met het aanwijzen van de beste debater en dat werd dus Nico Oudhof.

Een grappig moment was dat de jarige debatleider Gert-Jan Jense (van de VVD) van zijn collega Saskia Kleewein (van de PvdA) een boek over Ivo Opstelten kreeg, precies op het moment dat allerlei telefoons het nieuws doorpiepten dat hij twaalf kilometer verderop in hartje Den Haag was afgetreden.

Meer over het debat van maandag in de Telstar/Eenracht-krant die ook een Verkiezingsbijlage van acht pagina's bevat. De krant is ook via Telstar Online te lezen.  Zie de button op de homepage. Op de foto luistert Nico Oudhof naar Ben de Vries. (foto Edwin Mulder)

Uit de krant