Afbeelding

Chris van der Ende voor optreden naar Pijnacker

Actueel 475 keer gelezen

Pijnacker - Vrijdag 6 maart staat top-cabaretier Chris van der Ende na een lange afwezigheid weer in de Trucker. Chris heeft een hilarische kritische kijk op de maatschappij en schuwt heilige huisjes niet.

Een show met een rode draad kan ook uitmonden in een sterke improvisatie rond actuele gebeurtenissen uit het nieuws of uit de zaal. Hij kan iedereen op een komische wijze relativeren waarbij hij ook zichzelf niet spaart. Chris is een druk baasje. De afgelopen jaren zag hij de grote der aarde uit de cabaretwereld om zich het vak meester te maken, waarbij hij regelmatig zijn kennis gebruikt om workshops comedy te geven in Amsterdam.

Naast een onlangs uitgezonden documentaire op NPO waarin hij afreist naar Brazilië om zijn roots te ontdekken en ook al een paar keer zijn mening ventileerde bij PowNews, is hij ook nog met een boek bezig over comedy and stand-up. De grote verschillen tussen de Lier waar hij opgroeide en Brazilië is een van de bronnen van inspiratie voor Chris. Zijn shows zijn tegelijkertijd snoeihard en ontwapenend. In de Trucker zal hij veel nieuw materiaal spelen en laten zien dat hij zijn scherpe tong nog niet verloren is. Een boeiend programma dat aangevuld zal worden met een nieuw talent van de comedyschool. De entree voor deze avond is 5 euro en zal beginnen om ongeveer 21.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant