Afbeelding

Oproep aan 'diegene die haar verborgen houdt'

Actueel 6 keer gelezen

Pijnacker - Nancy, de moeder van de vermiste Pamela Hakkens uit Pijnacker, heeft een emotionele oproep gedaan aan ‘diegene die haar dochter verborgen houdt’, zo schrijft ze op Facebook.

Het 16-jarige meisje werd ruim twee weken geleden voor het laatst gezien bij een opvanghuis in Delft. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. Nancy had vorige week kort telefonisch contact met haar dochter, maar heeft nog steeds geen idee waar ze verblijft.

“Het is nooit te laat om verstandig te worden. Die tijd is nu gekomen, dus maak de juiste beslissing en zorg dat Pamela weer terug komt zodat de juiste mensen haar hulp kunnen bieden en samen met haar aan de slag kunnen”, zo schrijft ze aan ‘diegene die haar dochter verborgen houdt’.

“Als jij werkelijk om Pamela geeft, doe dan nu wat het juiste is voor haar! Zo kan jij jezelf met trots in de spiegel aankijken en zeggen: Ik ben een echte vriend(in) van Pamela", aldus de radeloze moeder. De politie heeft vrijdag laten weten dat de zoektocht naar het minderjarige meisje wordt voortgezet.

Uit de krant