Afbeelding

"Van Brachtstraat is circuit van Zandvoort"

Actueel 78 keer gelezen

INGEZONDEN BERICHT Pijnacker - Een aantal bewoners van de Van Brachtstraat in Pijnacker is het gedrag van automobilisten, die door deze straat rijden vanwege de afsluiting van de Emmastraat, nu al spuugzat.

Ik kan wel zeggen dat ik erg teleurgesteld ben door de gigantische verkeersdrukte die sinds de afsluiting door de Van Brachtstraat trekt. Mijn kinderen kunnen niet meer ongezien buiten spelen en ik heb het idee dat deze buurt geen woonerf meer is, maar het circuit van Zandvoort.

Zelfs de handhavers van de gemeente rijden als een dwaas door de straat, ondanks hun voorbeeldfunctie! Ook bij Terre des Hommes ontstond vrijdag een gevaarlijke situatie door extreme drukte op de hoek van de straat. Het was vreselijk druk en niet te doen.

Ik krijg al met al de indruk dat wij niet moeten “zeiken”, nou we zijn er helemaal klaar mee! En dan moet het allemaal ook nog een jaar gaan duren. Bij deze een noodkreet, een hulpvraag en een verzoek met klem: wil iedereen stapvoets rijden, zoals dat beschreven is in de wet 2.17 erven Artikel 44, 45 en 46 (46.1 en 46.2). Op een woonerf rijd je stapvoets!

Namens bewonersgroep Van Brachtstraat,

Sebas Jansen

Adverteren op Telstar Online of Telstar TV? Bel 015-3615471 of mail naar advertentie@telstar-uitgeverij.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant