Afbeelding

MAN (70) UIT DELFGAUW OVERVALLEN

Actueel 69 keer gelezen

Delft/Pijnacker - Twee onbekenden mannen beroofden donderdag 26 juni om 16.50 uur op de Delfgauwseweg een 70-jarige man uit Delfgauw.

Het slachtoffer reed op zijn snorfiets over de Delfgauwseweg toen er plotseling twee mannen op een scooter uit de van Olde Barneveldstraat kwamen rijden. De mannen gingen naast de Delfgauwenaar rijden en de passagier gaf de 70-jarige een klap.

Het slachtoffer stopte onmiddellijk waarna hij door een van de mannen van zijn portemonnee werd beroofd. Na de beroving reden de mannen weg in de richting van de Pauwmolen te Delfgauw. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement
Twee licht getinte mannen van ongeveer 25 jaar. De bestuurder droeg een zwarte bril. De scooter waarop de mannen reden was zwart van kleur.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant