Afbeelding

Gewelddadige groep nog niet gepakt

Actueel 12 keer gelezen

OPSPORING VERZOCHT Pijnacker-Nootdorp - Een groep onbekende jonge mannen die verantwoordelijk wordt gehouden voor drie berovingen en mishandelingen, is nog niet aangehouden. Dat meldt politiewoordvoerder Cor Spruijt vandaag aan Telstar Online.

Donderdagochtend 19 juni omstreeks 05.50 uur vond er op het Hazepad aan de Dobbeplas wederom een gewelddadig incident plaats waarbij een aantal jongeren een 15-jarige jongen uit Nootdorp mishandelden en vermoedelijk probeerden te beroven. Eerder deze maand vonden er soortgelijk incidenten plaats op de Europalaan en de Zuidweg beiden in Pijnacker. De daders slaan vaak in groepjes toe en hebben een licht getinte huidskleur. "Het onderzoek in deze zaken loopt nog, maar wij zijn dringend op zoek naar getuigen", aldus Spruijt.

Informatie gezocht
Heeft u informatie over deze incidenten hoe onbelangrijk het misschien ook lijkt? Het kan misschien wel bijdragen aan een oplossing in deze zaak. Bel direct met de politie in Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Uit de krant