Afbeelding

De Trucker is klaar voor Kerst

Actueel 9 keer gelezen

Pijnacker - De kerst komt er weer aan, dit laat de Trucker in Pijnacker natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Vanaf dinsdag 24 december kun je tijdens deze kerstweek dagelijks in de Trucker genieten van gezellige activiteiten. Zo is er een Kerstpunkavond, Kerstkaraoke, spelletjesavond, Stoplichtparty en als hoogtepunt een spetterend Oud en Nieuwfeest. Lees snel verder voor een overzicht van alle feestelijkheden!

Op dinsdag 24 december trappen we de kerstweek af met de kerstpunkavond. Op het podium staat de Leidse band Screech en The Morning Hour. Beter zal punk niet klinken dan op deze avond.

Op eerste Kerstdag is de Trucker vanaf 22:00 uur geopend en kun je onder genot van een lekker drankje rustig uitbuiken van het kerstdiner. Ook worden de karaoke-dvd’s weer uit de kast gehaald om jullie de kans te geven om de grootste hits te zingen! Mocht je zelf podiumvrees hebben, dan kan je altijd nog luisteren (en lachen) naar/om de andere deelnemers. Tweede kerstdag ben je welkom voor de Spelletjesavond. Risk, Monopoly, Poker, alles is mogelijk. Neem je vrienden mee en daag ze uit voor een leuk spel.

Vrijdag hebben we een stoplichtparty in petto. Ben je nog vrijgezel kom deze avond dan in het groen, heb je een relatie in het rood en vind je het maar ingewikkeld kom dan in het oranje/geel. De Dj's zullen deze avond de beste platen draaien, en wie weet kan jij na deze avond je groene shirt omruilen voor een rode.

Zaterdag 29 december is weer de traditionele popquiz voor duo’s. Een avond vol entertainment! En niet denken dat je het niet kan, het zal je verbazen hoeveel je nog weet. De popquiz is inmiddels geheel uitverkocht.

Zondag en maandag is de Trucker gesloten om alles klaar te zetten voor het Oud en Nieuwfeest! Het nieuwe jaar knallen we in met een groot, spetterend Glow in The Dark feest. Vanaf 00:00 uur opent de Trucker haar deuren dus kom gezellig mee proosten en dans tot in de late uurtjes op de beste DJ’s van de Trucker. Je kunt tot 2:00 uur naar binnen. De kaarten zijn aan de bar verkrijgbaar voor €10,- pashouders betalen slechts €5,-.

Uit de krant