Logo telstar-online.nl

Inbrekers stelen quad en crossmotor

  •   keer gelezen   Actueel

Nootdorp - Drie nog onbekende mannen braken donderdag 12 december in bij een woning aan de Windlusthof in Nootdorp. De politie zocht in de nabije omgeving onder andere met behulp van een helikopter, maar dit heeft niet geleid tot aanhoudingen.

Een oplettende buurman bemerkte rond 19.30 uur dat de kerstboom in de woonkamer was omgevallen. Hij vertrouwde het niet en belde de 31-jarige bewoonster van het pand. Zij kwam direct naar huis en kwam er al snel achter dat er was ingebroken in haar woning. De verdachten hebben onder andere een quad en een crossmotor meegenomen vanuit de tuin. Diverse getuigen meldden zich bij de ter plaatse gekomen politie om aan te geven dat zij drie mannen met de gestolen goederen hadden zien lopen. De politie zette een zoekactie in, waarbij onder andere de helikopter ondersteunde. Er werd helaas niemand meer aangetroffen. Mogelijk zijn er nog meer getuigen die de politie kan helpen om de verdachten op te sporen.

Signalement
De drie mannen hebben een lichtgetinte huidskleur en zijn vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Ze zijn vermoedelijk rond de 20 jaar oud. Twee van hen zijn ongeveer 1.80 m. lang, de derde verdachte is ongeveer 1.65 lang. Ze droegen alle drie een donkere jas, waarvan twee ook een capuchon op hadden. De drie mannen praatten Nederlands met een accent.

De gestolen Quad is zwart en heeft een rood zadel. De crossmoter is blauw met gele strepen en heeft de cijfers 99 op de voorzijde staan. Het spatbord van de motor is kapot.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Meer berichten