De lezing wordt woensdag gehouden in Het Witte Huis op het Raadhuisplein.
De lezing wordt woensdag gehouden in Het Witte Huis op het Raadhuisplein.

Lezing voor en over ondernemers en ZZP-ers

Actueel 51 keer gelezen

Pijnacker - Aanstaande woensdag 27 november houdt Dirk-Jan Padmos van Mazars een lezing voor zowel ondernemers als ZZP-ers. Locatie: Het Witte Huis in Pijnacker, inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Toegang gratis. Drankjes voor eigen kosten.

Bij het hebben van personeel komt iedere ondernemer ergens eens een keer tegen de grenzen aan van wat gevoelsmatig toelaatbaar is en wat in werkelijkheid mag van 'de wet'. Veelal worden er creatieve oplossingen bedacht met als doel risicobeperking en kostenbesparing. 

Maar hoe zorgt u er nou voor dat u dat goed doet? Hoe lang mag een oproep contract duren, of een nul uren contract? Is er eigenlijk wel een verschil tussen die twee. En als u dan zo'n contract aanbiedt, geeft u dan een proeftijd van een of van twee maanden. Hoeveel opzegtermijn hanteert u? En last but not least; de wet Poortwachter?

Geldt die nu ook voor mensen die maar een week bij mij gewerkt hebben en hoe zit deze wet eigenlijk bij ZZP-ers? Ligt daar een risico? Al die vragen die u niet aan uw advocaat durfde te stellen worden nu kort aan het voetlicht gebracht. Aanmelden bij organisator Pijnacker Network via 06 - 5575 2169 of info@salestraject.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant