Afbeelding

50 jaar Rolling Stones in 40-jarige Trucker

Actueel 57 keer gelezen

Het jaar 2013 lijkt wel het jaar van het jubileum. Werd in de lente het 40-jarig bestaan van OJC De Trucker in Pijnacker gevierd, ook The Rolling Stones vierde een uniek jubileum. ‘The Greatest Rock’n’Roll Band in The World’ bestaat zelfs 50-jaar.

Zij vierden dit met legendarische concerten op het Engelse Glastonbury Festival en twee concerten in het Hyde Park in Londen. Op zaterdagavond 30 november zal de Rotterdams/Delftse band Stripped een wervelend optreden geven op het gezellige Pijnackerse poppodium aan de Stationsstraat 34, waar zij vele hits uit de 50-jarige Stones-historie ten gehore brengen.

Een reis door de tijd, vanaf de roerige jaren zestig tot de rockhoogtijdagen ver in de jaren zeventig komen klassiekers en kaskrakers als ‘Brown Sugar’, ‘Jumping Jack Flash’, ‘Sympathy for the Devil’en ‘Miss You’ voorbij. Ook zullen er nog speciale opnames en beelden te horen en te zien zijn. Er komen wat speciale gasten iets over de Stones vertellen en er zullen nog meer speciale dingen gebeuren. Kortom een geweldige Stones-avond wat slechts 5 euro entree kost. Pashouders betalen maar 3 euro. De Trucker gaat om 21.00 uur open.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant