Afbeelding

“Een lange slungel met veel haast”

Actueel 78 keer gelezen

Pijnacker – Een vrouw uit Pijnacker meldt vanavond aan onze redactie dat zij getuige is geweest van de vlucht van de mogelijke schennispleger die al weken actief is bij de Dobbeplas in Nootdorp. “Het is een lange slungel met rood haar op een omafiets. Hij had heel veel haast. Ik schat hem een jaar of achttien.”

De vermoedelijke dader reed met hoge snelheid op zijn zwarte omafiets over de Noordkade richting Pijnacker. “Ik kwam hem op het Virulypad tegen. Ik dacht nog zó die heeft haast”, vertelt ze. “Het was vrijdagavond en ik werd aan het einde van het fietspad al snel aangesproken door een agent. Een motoragent zette meteen de achtervolging in, maar heeft hem kennelijk niet meer gevonden. Over de kleding van de jongen kan ik niet veel zeggen. Het ging heel snel. Het was een lange slungel, hij had een bleek gezicht met rood haar en keek strak voor zich uit.” 

De jongen laat zijn geslachtsdeel liet zien aan vrouwen en pleegt onzedelijke handelingen bij zichzelf. Ook heeft hij een vrouw fysiek aangevallen. De politie heeft vandaag nogmaals een oproep gedaan om tips over deze jongen te delen met de Unit Zedenzaken. De politie is bereikbaar via nummer 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant