Afbeelding

Dik compliment politie Pijnacker

Actueel 60 keer gelezen

Pijnacker - Door kordaat én snel optreden van de politie is afgelopen weekend een inbreker aangehouden na een brutale inbraak in een woonhuis in de Oude Leede.

Gewapend met een riek sloop de inbreker het huis in en nam vliegensvlug vier laptops, een aantal telefoons en alle sleutels mee. “Hij sloeg daarna op de vlucht in de auto van mijn man”, vertelt de bewoonster. De politie zette direct een gecoördineerde zoektocht in gang met als resultaat dat de dief na zes uur al in België kon worden aangehouden. “Ik ben de politie echt super dankbaar hiervoor. De politiemensen waren daarnaast ook ontzettend betrokken, dat hebben wij als heel prettig ervaren en mag ook weleens gezegd worden.” 

De getroffen familie is in afwachting van alle gestolen spullen en heeft inmiddels maatregelen getroffen in en rondom het huis: “Het is jammer dat dit moet in een buurtschap als Oude Leede, maar juist in deze omgeving laat je de achterdeur nog weleens open staan. Dat weten inbrekers dus ook.” De verdachte heeft bezwaar gemaakt tegen zijn uitlevering aan Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant