Afbeelding

Plofkraak in Parade Nootdorp

Actueel 90 keer gelezen

Nootdorp - Drie personen hebben in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 augustus geprobeerd een geldautomaat aan het Paradeplein in Nootdorp te kraken. De recherche is een onderzoek gestart.

Een getuige meldde rond 04.30 uur bij de politie dat drie personen met bivakmutsen gaten boorden in het geldautomaat. Onverrichter zake gingen zij er kort daarna op twee scooters vandoor, in de richting van de Kerkweg en de Julianastraat. Met man en macht werd nog naar het drietal gezocht; zij zijn niet meer aangetroffen.

Bij de geldautomaat werd tegelijkertijd een uitgebreid technisch onderzoek gestart. Hierbij werd ook een achtergelaten bestelbusje gevonden: dit bleek afgelopen week in Haarlem gestolen te zijn. Mogelijk wilden de verdachten dit bij de kraak gebruiken.

Tips? Bel de politieDe recherche van Pijnacker-Nootdorp leidt het onderzoek. Heeft u iets gezien dat te maken kan hebben met de poging tot kraak of heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant