Afbeelding

Twee Hagenezen opgepakt in Klapwijk

Actueel 71 keer gelezen

VIDEO Pijnacker - De politie heeft gisteren in Klapwijk twee mannen opgepakt. Het gaat om twee Hagenezen van dertig jaar oud. Dat meldt de politie woensdag.

“Politieagenten zagen gisteren dat een busje voor een woning aan het Corry Besselingplantsoen geparkeerd stond en dat twee mannen bezig waren goederen in- dan wel uit te laden. Eén van de mannen deed direct de deuren dicht en vluchtte de woning in”, vertelt een woordvoerder van Politie Eenheid Haaglanden.

“De andere man bleef bij de auto achter. In de auto zagen agenten hennepresten liggen. Hierop hielden de agenten de man aan. Inmiddels probeerde de andere verdachte via de achterzijde de woning te verlaten en te vluchten. Na een korte achtervolging door de politie waarbij meerdere buurtbewoners te hulp schoten kon ook deze verdachte worden aangehouden.”

Beide mannen zijn ingesloten voor verhoor. De auto werd inbeslaggenomen en in de woning namen de agenten verschillende goederen in beslag die hennepgerelateerd zijn zoals hennepapparatuur, dompelpompen en nog veel meer handel.

Uit de krant