Van links naar rechts: Emma van Rhijn, Sylvana van Es, Maryse van der Hak en Sylvester Barbolina.
Van links naar rechts: Emma van Rhijn, Sylvana van Es, Maryse van der Hak en Sylvester Barbolina.

Nootdorpse geeft feest in Carré

Actueel 71 keer gelezen

Nootdorp - De Nootdorpse studente Sylvana van Es geeft maandagavond 3 juni een feest in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Samen met drie medestudenten van de opleiding Media en Entertainment Management van Hogeschool Inholland Den Haag zet Sylvana zich in voor de Stichting FSHD, die onderzoek doen naar deze gelijknamige spierziekte.

“Veel mensen met FSHD zijn niet meer in staat om te glimlachen, een kind op te tillen, hun ogen dicht te doen als ze gaan slapen, op het strand te lopen of om de trap op te lopen. Dus tijd om te helpen”, weet Sylvana.

Er is een prachtig programma samengesteld voor deze avond, waarbij de opbrengst natuurlijk geheel naar de Stichting FSHD gaat. Voorafgaand aan de show ‘Diva’s in Carré’ van Karin Bloemen en Cor Bakker is er een walking dinner in het restaurant van Carré. Tijdens dit diner vindt er een silent auction plaats waarbij er geboden kan worden op verschillende items. Ook is er de mogelijkheid om loten voor de loterij te kopen waar mooie prijzen gewonnen kunnen worden. “Na de show wordt er nog een aantal mooie items publiekelijk geveild, de trekking van de loterij zal plaatsvinden en als afsluiting is er een feestelijke ‘afterparty‘ waar gedanst kan worden”, aldus de Nootdorpse.

Voor het bedrag van 115 euro ontvang je een geheel verzorgde avond waarbij je uiteraard ook Stichting FSHD steunt. Met jouw hulp kunnen er onderzoeken naar medicatie voor deze spierziekte gefinancierd worden. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij! Inschrijven kan op fshd.nl. Voor meer informatie en de laatste nieuwtjes kun je ook terecht op: facebook.com/fshdnieuws.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant