Afbeelding

Eerste jubileumboek voor Louis Wubben

Actueel 91 keer gelezen

Pijnacker - Voorzitter Gerco Veltrop heeft vannacht het eerste exemplaar van het jubileumboek 85 jaar Oranjevereniging Pijnacker uitgereikt aan oud-voorzitter Louis Wubben. Dat schrijft Veltrop op Twitter.

De Oranjevereniging Pijnacker werd op 13 oktober 1927 opgericht en viert daarom dit "seizoen" haar 85 jarig bestaan. Over 85 jaar Oranjefeesten in Pijnacker is veel te vertellen. “En dat hebben we gedaan. We hebben een jubileumboek geschreven over het verleden en het heden van de vereniging”, zo zegt een woordvoerder van de vereniging.

Saamhorigheid
“Over de hoogtepunten, maar ook over de absolute dieptepunten. Over de -soms grote- zorgen binnen de vereniging, maar ook over de creativiteit van de vereniging. Over het enthousiasme van de bezoekers en de royale medewerking van bedrijven en middenstanders aan de Oranjevereniging. En over de saamhorigheid van de medewerkers binnen de Oranjevereniging.”

Kijkje achter de schermen
Met dit boek kijkt men terug op 85 jaar Oranjevereniging Pijnacker en geeft hier en daar een kijkje achter de schermen. Kortom, 85 jaar feesten, de verhalen en feiten. Dit boek is verkrijgbaar bij de kassa's van de Oranjevereniging tijdens de evenementen op Koninginnedag en de andere evenementen na 30 april. Ook kan het boek worden besteld door het sturen van een mail aan het secretariaat. Kosten van het jubileumboek zijn 8,50 euro en 7,00 euro voor donateurs en oud-medewerkers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant